Ne haragudjatok, hogy ezt csak most írom meg, de az első ilyenkor a munka, remélem, hogy megértitek.. .Biztosan már többen értesültetek a tűzesetről. Előző hét hétfőjén(késő délután) Zoliék háza teljesen leégett, Istennek hála nem történt "komolyabb" baj, Zoli füle és keze égett meg egy picit, Vikinek és a gyerkőcöknek nem esett baja!! Este még bevitték Zolit a kórházba, kivizsgálásra, de már aznap este kiengedték. (Zoli gázpalackot cserélt, és valahonnan kapott egy szikrát) Miután lángra kapott az épület, 45 perccel sikerült odaérnem Árpi bával. A tűzoltóknak is sikerült idejében odaérni....Igen késtek ők is vagy 40 percet... király!! Elég rossz volt ott állni és tehetetlenül végignézni azt, hogy nullára ég a ház, gondolom nem kell említenem, hogy odalett minden értékük(képek,könyvek, háztartási eszközök stb...) Most a család Viki édesapjánál van. Másnap már dél körül el is kezdhettük a bontást, Istennek hála, minden nap jó sokan jöttek segíteni, így kész is lettünk 5 nap alatt. Íme a képek:

Ennyi maradt..

Láthatjátok, hogy nem maradt  épen semmi.

 

Munkálatokról:

Hála Istennek és a sok segítőnek 5 nap alatt sikerült az alapig rombolni, most már nem áll semmi. A munka során sokszor előjött bennem Jakab leveléből ez az igevers :

"Teljes örömnek tartsátok atyámfiai, mikor különféle kísértésekbe estek, tudván, hogy a ti hiteteknek megpróbáltatása kitartást szerez. A kitartásban pedig tökéletes cselekedet legyen, hogy tökéletesek és épek legyetek, semmiben hiányt ne szenvedjetek."

Az, hogy - hogy lesz tovább még kérdés, kérlek titeket, hogy továbbra is támogassátok imával a családot! Majd írok a további fejleményekről! Isten áldjon titeket!